REAL ESTATE 

 

Het tweede bedrijfsdomein is Real Estate. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vastgoed is Vinci Consulting.be geplaatst om op verschillende domeinen advies te verlenen.

 

ONTWIKKELING

Ziet u als grondeigenaar de mogelijkheid om van uw grond een projectgrond te maken? Dan staat u voor een lang en complex proces om dit te volbrengen.

 

Vinci Consulting.be zal u in dit proces begeleiden zodat de waarde van uw grond een multiplicator krijgt. Ons netwerk van professionals en promotoren zal ervoor zorgen dat u de gepaste invulling voor uw grond zal krijgen. Zo zal de waarde worden geoptimaliseerd. Wij zullen de verschillende partijen aanspreken zodat u zelf terug 1 aanspreekpunt heeft voor uw vragen, voor uw project.

 

NIEUWBOUW

Heeft u nieuwbouw te koop? Dan kan Vinci Consulting.be uw consultant zijn om de juiste weg te vinden naar een goede verkoop. We brengen u in contact met de juiste personen die mee zullen instaan voor een vlotte verkoop van uw vastgoed. 

 

BESTAAND VASTGOED

Ook bij de verkoop van uw eigen woning kunnen we adviseren op welke manieren dit mogelijk is. U kan dit vandaag op verschillende manieren. Maar wat is precies voor u de beste keuze?

 

BEDRIJFSGEBOUWEN

Misschien wil u als KMO de gebouwen verwerven waarin de activiteit wordt uitgeoefend. Vinci Consulting.be zal voor u op zoek gaan naar mogelijke panden, deze screenen volgens de afgesproken criteria en u bijstaan in uw beslissingsproces om eventueel tot aankoop over te gaan. Eens u een gebouw concreet verder wil bekijken, zullen we samen met u een financieel plan uitwerken voor de aankoop van de eigendom. Hierin zullen we u ook bijstaan voor een financiering bij de bank.

Your Business. Our passion